Aan de Wenke

Briard & Hollandse Herder kh

NICUDOFARIS ADOUR

Adour heeft een nieuw thuis gevonden bij Remon de Jonge, een superplek zelfs!! Het was een moeilijke beslissing maar de juiste. Én wat wel leuk is zijn ouders hebben een Briard, dus zit helemaal goed. Binnenkort zal ik wat foto’s van Dourtje plaatsen bij haar niewue thuis.

 

Adour uit ons 1ste nest van Isa, geboren op 15-07-2016. Moeder: Isaie des Soldats de Krist Ale, Vader: Game Over van Alexa Dufour. Na ruim 2 jaar is ze op 6 december 2018 weer bij ons teruggekomen daar het niet klikte bij haar eigenaar. Uiteindelijk hebben we besloten haar te houden en doet Inge er Mantrailen mee wat zij geweldig vind om te doen. Adour heeft een supergoede neus en is zeer gedreven en spoorvast.
Heeft verder een goede Will To Please, Goede zoek, apporteer én buitdrift. Daarnaast bezit ze ook een zéér goede bijtdrift.
Tevens trainen ze voor het VZH zodat in de toekomst examens kan doen in het Mantrailen.

Na lang zoeken, wikken en wegen hebben we besloten, best wel tegen onze principes in,  om een oom/nicht combinatie te doen, waar de eigenaar van Baxter Z gelukkig mee instemde. En nu, na 5dagen Tsjechië en 4 weken wachten is ze gelukkig drachtig.     Adour begint te zichtbaar te groeien nu 😊. Op de echo 6 tot 9 pups te zien.
Verwacht rond 14 oktober as: https://nl.working-dog.com/breed/Nicudofaris-175150.
We verwachten pups met hoge werkdriften en will to please en vooral gezond. Voor info graag pb of email.

%d bloggers liken dit: