Aan de Wenke

Een combinatie van Hollandse Herders en Briards

Trainingsmaten

 Buiten mijn eigen clubtrainingen om, train ik regelmatig met Fred en Auke in Roden bij Martini. We proberen elkaar tot grote prestatie te stimuleren en zijn kritisch ten opzichte van elkaars vorderingen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~                 27-01-2012 Gido de jonge hond van Fred tijdens training  http://youtu.be/l4Qfo0I1ZJ8     http://youtu.be/9FScznct0Ws  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ÑK  KNPV 2011 Fred / Jarko stokstellen http://youtu.be/ZrZyb7nlgCA  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Op 7 mei 2011 gingen Auke en Fred naar de voorjaarskeuring in Pesse. Auke met Ringo voor zijn PH 1 en Fred met Jarko voor  PH 2. Na maanden van intensieve trainingen, die zowel plaatsvonden bij  “De Martini” in Roden als bij “De Verdedigers” in Zuidbroek, waren Ringo en Jarko er klaar voor.  Auke transport (1) Pesse21  certificaat lof met 436/440 punten. Ringo terug            Fred met Jarko certificaat lof met 455/455. Pesse23 Pesse24                            .Jan dik fred jarko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

We zijn druk bezig geweest om Dik en Fred optimaal te kunnen laten presteren tijdens het komende Nederlands Kampioenschap KNPV op 3 & 4 spetember 2010 te Eindhoven in de klasse PH-1: Fred met Jarko en PH-2: Dik met Mike. Dit wil zeggen dat we zo’n 5 maal p/w 3 tot 4uur lang op het veld bezig zijn en vraagt veel van mens en hond en niet te vergeten de achterban. Zonder hun steun gaat het niet.

Uiteindelijk hebben we een week voor het NK een hele avond mogen oefenen in het Stadion van Emmen, onze Hartelijke dank hiervoor.

Eén reactie op “Trainingsmaten

  1. auke enbetsy
    25/01/2012

    moi we gaan gewoon door ik mis jan nog met misstraal 437 zijn we ook blij mee moie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: